Ella Attila

46 éves zenetanár, iskolaigazgató

A 7. számú választókörzet önkormányzati képviselőjelöltje

 

 

Tősgyökeres veresegyházi családból származom. A város központjában lakunk, feleségem zongoratanárnő, 3 leánygyermeket nevelünk.

Közel 25 éve dolgozom a gödöllői F. Chopin Zeneiskolában, ezzel párhuzamosan 19 évig tanítottam a veresegyházi Lisznyay Szabó Gábor Zeneiskolában. 2008-ban kaptam igazgatói kinevezést a gödöllői Zeneiskola vezetésére. A Gödöllői Városi Fúvószenekar művészeti vezetője és karmestere vagyok 1991 óta.

1998-tól folyamatosan részt veszek az önkormányzat munkájában, mint képviselőtestületi tag. Az Oktatási és Kulturális, valamint az Egészségügyi és Szociális Bizottság munkájában vállaltam feladatot az elmúlt 12 évben. A Belváros egyik képviselőjeként továbbra is komoly feladatnak tartom az utak felújítását és további járdák megépítését.

Törekszem képviselőtársaimmal együtt egy esztétikus, jól funkcionáló városrész kialakítására.

A megfelelő közlekedési feltételek mellett szeretnénk a körzetben élőknek nyugodt, élhető városrészt biztosítani lehetőleg a piacnapokon is, melynek sorsa sajnos még mindig nem megoldott.

A 2010-es új választókerületek kialakításakor a tavak térsége is ebbe a körzetbe került. A tavak kotrása és tisztítása után fontosnak tartom a strand és környékének teljes és átfogó rendbetételét.

Tisztelt Választópolgár!
Kérem az Önkormányzati Választásokon tiszteljen meg bizalmával és szavazzon rám!

 

Elérhetőségem: 06-30/627-61-33